maig 29, 2020

Estiu 2020

Aquest estiu, ho hem preparat tot perquè descansis i et sentis a gust. Perquè et deixis ser en bona companyia.

aDONA’t, autoestima per a dones. És un curs de 5 setmanes (7, 14, 21, 28 de juliol i 4 d’agost). Inscripcions obertes

Si decideixes anar per la vida amb tu mateixa, si tens ganes de permetre’t fluir amb la vida, si necessites vitamines per a l’èxit: benvinguda. Hem creat el curs per a tu.

T’acompanyarem a fer un viatge interior cap al centre de tu mateixa, a trobar allò que tens a dintre; t’acompanyarem cap al despertar de noves oportunitats i de noves visions de tu mateixa. Perquè puguis crear l’optimisme que necessites per tirar endavant, per oferir-te una nova oportunitat i alliberar-te de la culpa.

MÉS INFORMACIÓ

Mindfulness amb PNL. És un curs de 8 setmanes.

  • format presencial (pròxima edició durant els mesos d’octubre-desembre de 2020). Inscripcions obertes
  • NOVETAT format online (comença quan et vagi bé: sessions individuals adaptades a les teves necessitats). Inscripcions obertes

És un programa de vuit setmanes ideal per reduir dràsticament l’estrès i per fer una aturada per agafar consciència d’on som i què volem. Aprendrem les principals tècniques del mindfulness dirigit a la reducció de l’estrès, ens introduirem en la meditació (basant-nos en la tradició mil·lenària del zen) i explorarem les possibilitats de la programació neurolingüística (PNL) en la reprogramació mental i l’augment de la consciència.

L’atenció plena o mindfulness és una pràctica en la qual prenem consciència de les diferents facetes de la nostra experiència del moment present. Aprendrem a ser més conscients: de com ens movem, com ens sentim (tant físicament com emocionalment), i com responem o reaccionem davant cada moment de la vida.

Aquesta qualitat de consciència és la base de tota vida creativa, ja que ens permet ser honestos, pragmàtics, desperts, valents, i viure amb un sentit profund d’iniciativa.

MÉS INFORMACIÓ

Practitioner en PNL. És el primer curs de la formació reglada en Programació Neurolingüística (titulació avalada per l’Institut Català de PNL). Inscripcions obertes

  • Impartit per Ramón Rodríguez i Jordi Barberà
  • Pròxima edició (divendres tarda i dissabtes matí: 17/18oct, 24/25oct, 7/8nov, 14/15nov, 21/22nov, 28/29nov, 5/6des, 12/13des)

MÉS INFORMACIÓ