agost 2, 2018

Mindfulness i meditació

Poques eines són tan potents com la meditació. Meditar vol dir retornar a la nostra autèntica naturalesa, al nostre ser original. Al Piset ensenyem la meditació zen de l’escola soto, introduïda a europa pel mestre Deshimaru; i ho fem acompanyant-la de les tècniques contemporànies del mindfulness: de l’atenció plena. El concepte contemporani de mindfulness es va desenvolupar a Massachussets, a l’hospital universitari dirigit als anys 70 per Jon Kabat-Zinn. Allí s’hi va desenvolupar el conegudíssim programa de mindfulness en vuit setmanes basat en la reducció de l’estrès.

El mindfulness amb PNL

Nosaltres, al Piset, combinem l’exquisida i profunda tradició de zen, el científic i contrastable programa per a la reducció de l’estrès desenvolupat als Estats Units i les tècniques d’alliberament personal que inclou la programació neurolingüística i la hipnosi ericksoniana, en un programa propi anomenat Mindfulness amb PNL i que impartim online i presencialment, amb una durada de vuit setmanes i amb dues jornades de meditació addicionals.

El Coaching en meditació i mindfulness

Acompanyem els teus projectes i t’ajudem a fer-los realitat. Si necessites introduir canvis a la teva vida, iniciar nous projectes o conèixer quines són les teves aspiracions, somnis i inquietuds, et donem la mà i orientem aquests primers passos. I ho fem amb les eines del coaching però amb una supervisió constant des de la psicologia sanitària. Amb cinc o sis sessions (que poden ser online o presencials) hauràs incorporat l’hàbit de la meditació a la teva vida, coneixeràs i hauràs practicat diverses tècniques de mindfulness, programació neurolingüística i hipnosi, sabràs quins són els canvis que necessites incorporar a la teva vida i hauràs començat el camí per a emprendre’ls amb el màxim d’autonomia possible (en funció de les característiques dels canvis i de les teves necessitats).

Pots demanar cita prèvia a través de la web (fes clic aquí) o per whatsapp 665 92 80 11

Grup de meditació del Piset

T’oferim de manera gratuïta la possibilitat d’unir-te a la nostra sangha o grup de meditació. Meditem tots els dies, de dilluns a divendres, de les 19.30h a les 20h a través de zoom. I si no has meditat mai, abans d’incorporar-te al grup de meditació t’oferim una introducció, també gratuïta, que normalment té lloc un dijous de cada mes, a les 17.20h.

Pots demanar informació al whatsapp 665 92 80 11

Jornades i retirs

Periòdicament fem jornades de meditació (online i presencials) els diumenges al matí. També fem retirs de meditació presencials.