agost 6, 2018

Retir de mindfulness i meditació

Properes convocatòries: 8-10 Novembre 2019


16 d’octubre 2019: Xerrada gratuïta informativa sobre el programa.
Cal reservar plaça per whatsapp al telèfon 665928011

També et pots apuntar a la xerrada gratuïta informativa sobre el programa de Mindfulness amb PNL


Concedeix-te un descans i fes vacances de tu mateix. T’oferim dos dies de mindfulness i meditació en règim residencial i pensió completa en una casa rural de Belianes (a la Segarra). És una bona ocasió per aturar-se i practicar la meditació de manera intensiva. Això ens carregarà d’energia i ens ajudarà a mantenir l’hàbit durant molt de temps.

Als retirs només ens hem de preocupar de meditar. Meditem asseguts, meditem caminant i meditem amb petites tasques domèstiques. Aprenem a viure i a conviure en silenci, envoltats dels altres, acompanyats del seu silenci i la seva complicitat. Menjarem en silenci i practicarem l’art de ser, de deixar-nos ser.

Començarem el retir el divendres a les 17 de la tarda (cal avisar si s’arriba més tard) i acabarem el retir el diumenge després de dinar (les 15.00). Durant el retir aprendrem a fer la Genmai (la sopa que prenen els monjos zen i que nosaltres prendrem per esmorzar el dissabte i el diumenge), practicarem diferents tècniques de mindfulness) i es podran fer breus entrevistes sobre la pràctica.

El menjà serà vegà.

 

Preu

  • 180€ (si t’hi apuntes abans del 15 d’octubre: 140€).
  • Pack MINDFULNESS PNL + RETIR MINDFULNESS: 380€ (si t’hi apuntes abans del 15 de setembre: 350€)