agost 1, 2019

Tardor 2019

Mindfulness amb PNL

CAMBRILS (octubre i novembre 2019): 7, 14, 21, 28 d’0ctubre i 4, 11, 18, 25 de novembre; de les 19-21.30h.


És un programa de vuit setmanes ideal per reduir dràsticament l’estrès i per fer una aturada per agafar consciència d’on som i què volem. Aprendrem les principals tècniques del mindfulness dirigit a la reducció de l’estrès, ens introduirem en la meditació (basant-nos en la tradició mil·lenària del zen) i explorarem les possibilitats de la programació neurolingüística (PNL) en la reprogramació mental i l’augment de la consciència.

L’atenció plena o mindfulness és una pràctica en la qual prenem consciència de les diferents facetes de la nostra experiència del moment present. Aprendrem a ser més conscients: de com ens movem, com ens sentim (tant físicament com emocionalment), i com responem o reaccionem davant cada moment de la vida.

Aquesta qualitat de consciència és la base de tota vida creativa, ja que ens permet ser honestos, pragmàtics, desperts, valents, i viure amb un sentit profund d’iniciativa.

Contingut de la formació:

 • Mindfulness i meditació. Tipus de meditació. Escoles de mindfulness. Mindfulness amb PNL.
 • Meditació: postura, respiració i estat de la ment. Què necessitem per meditar.
 • Associació i dissociació. L’ego i el despreniment.
 • Dolor i patiment. L’acceptació. El cicle volitiu. La gratitud. La llibreta de les gràcies.
 • Beneficis de la meditació. Els mecanismes de l’estrès. El bodyscan.
 • La cessió del poder. Els nostres drets. El triangle de l’empoderament. La comunicació assertiva.
 • Pilot automàtic vs. pilot manual. La tècnica de l’STOP. Fluir amb les activitats quotidianes, el Samu. Mindeating.
 • Trobar el centre. El rapport. Veure i reconèixer l’altre. La compassió. L’apadrinament.
 • Niño bueno, niño malo. El mandala personal.
 • L’espai de confort personal. Què és el que més vols per tu ara? La visita de mentors.
 • Retir de mindfulness i meditació (OPCIONAL) durant un cap de setmana complet a pensió completa

Què aprendrem?

 • Aprendrem la tècnica de la meditació formal, segons l’escola soto  del zen.
 • Les tècniques de mindfulness basades en els principals protocols internacionals.
 • Algunes tècniques de PNL aplicades a l’alliberament emocional i compatibles amb els aprenentatges del mindfulness.
 • Algunes tècniques d’empoderament i comunicació assertiva; i exercicis pràctics d’altres disciplines que integrarem en funció de les necessitats del grup.

Preu

 • CAMBRILS (octubre i novembre 2019): 280€.
 • Pack MINDFULNESS PNL + RETIR MINDFULNESS: 380€.

Inscripcions obertes

 


Retir de mindfulness

8-10 Novembre 2019; residencial a pensió completa (del divendres tarda al diumenge migdia)


16 d’octubre 2019 (a les 19h): Xerrada gratuïta informativa sobre el programa.
Cal reservar plaça per whatsapp al telèfon 665928011


Concedeix-te un descans i fes vacances de tu mateix. T’oferim dos dies de mindfulness i meditació en règim residencial i pensió completa en una casa rural de Belianes (a la Segarra). És una bona ocasió per aturar-se i practicar la meditació de manera intensiva. Això ens carregarà d’energia i ens ajudarà a mantenir l’hàbit durant molt de temps.

Als retirs només ens hem de preocupar de meditar. Meditem asseguts, meditem caminant i meditem amb petites tasques domèstiques. Aprenem a viure i a conviure en silenci, envoltats dels altres, acompanyats del seu silenci i la seva complicitat. Menjarem en silenci i practicarem l’art de ser, de deixar-nos ser.

Començarem el retir el divendres a les 17 de la tarda (cal avisar si s’arriba més tard) i acabarem el retir el diumenge després de dinar (les 15.00). Durant el retir aprendrem a fer la Genmai (la sopa que prenen els monjos zen i que nosaltres prendrem per esmorzar el dissabte i el diumenge), practicarem diferents tècniques de mindfulness) i es podran fer breus entrevistes sobre la pràctica.

El menjà serà vegà.

Preu

 • 180€ (si t’hi apuntes abans del 15 d’octubre: 140€).
 • Pack MINDFULNESS PNL + RETIR MINDFULNESS: 380€ (si t’hi apuntes abans del 15 de setembre: 350€)

Inscriu-te ara i estalvia’t diners. Inscripcions obertes

 


Constel·lacions grupals

26 d’octubre 2019 (de 10h a 14h)


Les constel·lacions són una eina terapèutica que permet, d’una manera ràpida i simbòlica, obtenir informació i comprensió de les dinàmiques que es produeixen en les nostres relacions. La mirada sistèmica i inclusiva d’aquesta tècnica té en compte la persona més enllà de la seva individualitat i sempre com a part indissoluble del seu sistema.

Com funcionen les constel·lacions grupals? En les constel·lacions grupals es constel·la un tema (proposat per la persona que vol ser “constel·lada”) i la resta d’assistents hi participen com a “participants”. En cada sessió es constel·len tres o quatre temes i s’hi pot assistir com a “persona que es constel·la” o com a “persona participant”.

Quins temes es poden constel·lar? Es pot constel·lar qualsevol tema personal, fòbies, preocupacions, relacions de parella o familiars, dificultats, obsessions, pors,…

També es poden constel·lar temes laborals o professionals? Sí. Es pot constel·lar qualsevol problema a la feina, de professió o de vocació. Reptes o objectius de facturació, creixement empresarial, etc. Temes personals que dificulten la feina, problemes de relació entre els membres d’una empresa o organització. Canvies d’orientació professional o laboral.

*Si sou una empresa, entitat o organització i voleu constel·lar-vos en grup, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres i ens desplaçarem a la vostra seu.

Preu

 • 50€ (per constel·lar); 20€ (per participar)

Inscripcions obertes