març 9, 2020

Default title

aDONA’t és un curs d’autoestima per a dones.

Si decideixes anar per la vida amb tu mateixa, si tens ganes de permetre’t fluir amb la vida, si necessites vitamines per a l’èxit: benvinguda. Hem creat el curs per a tu.

T’acompanyarem a fer un viatge interior cap al centre de tu mateixa, a trobar allò que tens a dintre; t’acompanyarem cap al despertar de noves oportunitats i de noves visions de tu mateixa. Perquè puguis crear l’optimisme que necessites per tirar endavant, per oferir-te una nova oportunitat i alliberar-te de la culpa.

En aquest viatge aprendrem a fer-nos responsables de la nostra pròpia felicitat, a viure activament acceptant-se. Trobaràs el coratge per estimar-te com a persona.

Índex per sessions:

  1. Tu i el teu context: on em situo? Relacions i vincles.
  2. Què necessito? Quines són les meves necessitats com a dona, com a mare, com a filla, com a parella… Prioritats i equilibris.
  3. Com em cuido? Salut, ansietat i estrès.
  4. Aprendre a acceptar-se. Destruir les barreres internes per alliberar-se i obtenir l’èxit.
  5. Viure conscientment. Alliberament personal i poder d’elecció.

El Piset

El Piset és una agència de viatges interiors. Si compres el bitllet per a aquesta aventura de cinc dies, no et decebrem. Potser no farem massa quilòmetres ni portarem gaire equipatge però prepara’t per un viatge preciós i emocionant a un territori proper però poc conegut.

Les persones que t’acompanyarem som la Camí Recasens, que és psicòloga sanitària, terapeuta familiar sistèmica i kinesiologa i la Maribel Moreno, que és terapeuta Gestalt i constel·ladora familiar. Estàs en molt bones mans. En marxa, doncs. El punt de partida està en tu i l’arribada també.